openSUSE 12.1 Launch party

X-mass geekoJak jistě všichni dobře víte, dnes vychází openSUSE 12.1. A to musíme oslavit! Po celém světě se už plánují Launch party a jedna z nich bude i v Čechách. Trochu konkrétněji pro vás připravujeme Launch party v pražské pobočce SUSE. Launch party pro 11.4 jsme měli v Brmlabu, tak jsme si řekli, že je na čase vás pozvat zase k nám na návštěvu.

Kdy a kde?

Launch party se uskuteční 2. 12. 2011. Dost daleko od Vánoc, blízko oficiálního releasu, ale snad dostatečně daleko na to, abysme stihli získat DVD. Odehraje se v pražské pobočce SUSE a začneme v 16:30. Pokud jste u nás ještě nebyli, tak se nachází na adrese Lihovarská 1060/12. Jak se k nám nejsnáze dostat? Nejbližší zastávka tramvaje je Ocelářská, projíždí jí tramvaje 3 a 8 (mimo jiné se na ně dá nastoupit na Vltavské a na Florenci). Ale dá se k nám dojít i pěšky ze zastávky metra B Palmovka nebo Českomoravská. Pokud pojedete autem, zaparkovat se dá v blízkém nákupním centru Harfa.

Co vás čeká?

Na Launch party máte příležitost potkat lidi, kteří stejně jako vy jsou nadšenými uživateli openSUSE nebo svobodného software. Mimo to budou k dispozici DVD s openSUSE 12.1 pro případ, že vaše internetové připojení není z nejrychlejších, případně pro šíření mezi známými, kolegy a přáteli. Na programu je i několik přednášek o novinkách, ale přesný program teprve dáváme dohromady. Jelikož mne a Pavla už všichni dobře znáte, rádi bychom dali prostor i ostatním. Pokud se chcete aktivně zapojit a připravit si přednášku, neváhejte mě kontaktovat – ať už komentářem na blogu nebo mailem.

Doufám, že dorazíte v hojném počtu a že budete všichni z nového release alespoň tak nadšení, jako my 😉

12.1 Launch Party poster